Mrs. Teapot

Mrs. Teapot

Välkommen till min nya blogg!

Bloggen kommer innehålla allt som händer i mitt liv, familj, nöjen och tankar. Allt man kan tänka sig.

Sista dagen

LivetPosted by Sarah 10 Jan, 2012 13:47
Tycker väl att det är dags för ett nytt inlägg nu.
Tiden går alldeles för fort tycker jag. Lilla Tindra har redan hunnit bli 1år 1mån och den första tiden hemma lider mot sitt slut. Känns lite sorgset men på samma gång bra. Hon växer så det knakar och nu är det dags för nya utmaningar. smiley
Förskolan börjar imorgon och det ska bli spännande att se hur hon kommer utvecklas där,
hennes personlighet och samspelet med andra barn och vuxna.
Hoppas hon kommer att trivas och tycka om sina nya lekkamrater och fröknar.

Själv ser jag slutet på en mammaledighet som haft sina upp och nedgångar och ser fram emot en ny tid som snart 3-barns mamma.
Det känns ganska läskigt men även väldigt väldigt spännande.
Hur kommer min äldsta att hantera ytterligare ett nytt syskon och hur kommer Tindra hantera den nya lilla krabaten och att inte ha lika mkt ensamtid med mamma som hon nu haft.
Som tur är hinner hon vara 6veckor på förskolan innan det blir någon förändring så jag hoppas det går bra. Det jag oroar mig mest över just nu är nattetiden och själva nattningen... Där är Tindra rätt bestämd och bara mamma duger.
Det har slitit rätt rejält på mig att inte fått sova en hel natt på 1års tid och att vara uppe flera timmar per natt och sen upp tidigt för att lämna storasyster på förskolan/skolan.
Jag hoppas detta kommer att ändra sig med tiden så att pappa duger han med.

Storasyster Edina är en jättebra storasyster som älskar sin lillasyster och leker mkt med henne. Hon har även lärt sig att åka skridskor själv och även lärt sig simma helt själv i några meter. Hon är fortfarande lika påhittig och glad som hon alltid har varit och ser fram emot att få börja i 1an till hösten.
Jag hoppas och önskar att hon kommer att fortsätta vara lika stark och att vara sig själv även när hon blir större, för hon är BÄST!!! smiley
Så bekymmersfri och full av lösningar och positiv attityd. Hon hjälper alltid till när man frågar och vill alltid vara med.
När jag senare i år får börja göra lite mer aktiva saker hoppas jag att jag kan finna styrkan och orken i kroppen att umgås mer med henne. För det är något jag inte kunnat göra fullt ut detta turbulenta år. smiley

Låt mina tjejer får vara som de är och även den lill* i magen!!!
Inget är så värdefullt som ett barns egna självförtroende och åsikter!!!!

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.