Mrs. Teapot

Mrs. Teapot

Välkommen till min nya blogg!

Bloggen kommer innehålla allt som händer i mitt liv, familj, nöjen och tankar. Allt man kan tänka sig.

Dan efter dopparedan

LivetPosted by Sarah 25 Dec, 2011 19:25

Sitter här och tar en liten vilopaus dagen efter ruljansens höjdpunkt.

Det härligaste var ju att få se yrvädrets min när självaste Tomten kom på besök.
Helt oförglömligt, hon strålade av lycka och glädjen i ögonen gick inte att ta miste om.
Tomten skulle få komma in i vardagsrummet och hon gick snällt och satte sig på golvet och väntade med spänning. Klart hon hade varit snäll i år, det var hon helt säker på och sa detta högt och tydligt. Hon fick paket av tomten och fortsatte vänta med spänning.
Så underbart sött!
Lillstrumpa som bara är 1år förstod inte riktigt alls vem den figuren i röda kläder och med vitt skägg var. Pratade lite konstigt gjorde han också. Hon fick ett paket hon med som hon och pappa öppnade efter.


När Tomten sedan skulle gå så ökade tempot med julklappsutdelningen av resten av paketen under granen. Yrvädret som redan varit och tittat hade räknat till att hon hade 8stycken paket att få. Hon var duktig och läste på alla paketen och gav de till respektive person. Ibland stod det lite knasigt och vi fick hjälpa henne förstå vem som skulle ha det, men annars gick det suveränt.
Maten var god och sällskapen på topp så kvällen var helt klart trevlig och mysig.

Imorse vaknade yrvädret inte lika tidigt. Måste varit en riktigt tung dag igår. Mycket spänning och väntan. Idag har dagen mest handlat om julklapparna och att ta det lite lugnt. Så mycket som vi har kunnat iaf.
Nu på kvällen gick vi ut med tjejerna på promenad och efter 1,5h kom vi tillbaka. Yrvädret och C alldeles dyngsura och lillstrumpa som sovit i vagnen och jag helt slut och med ont i rygg och bäcken.

Men ack vad skönt med lite syre och frisk luft.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.